• 13 de Dic. de 2020 de 18:00 a 19:00
 • Ubicación: Font de Canaletes
 • Actividad más reciente: 1 de Jul. de 2022

Barcelona ja ha encès els llums de Nadal del 2020, amb més de 100 km de vies públiques, més carrers al centre i eixos comercials i, per primera vegada, tots els mercats municipals. L'espectacle d'obertura Covinal, de la companyia Sol Picó, ha tingut lloc a la plaça Comercial del Born i ha girat al voltant de les trobades familiars de les festes nadalenques.

Els llums de Nadal decoraran la ciutat fins al dia de Reis, el 6 de gener. Per primera vegada es podrà veure una plaça Catalunya il·luminada i es recuperarà l'ornamentació del carrer Balmes. Repetiran plaça Urquinaona i Via Laietana, per segon any consecutiu, i es mantindran Gran Via, Aragó, Paral·lel i plaça Universitat.

10613828896?profile=original

També no podem oblidar una de les altres  tradicions nadalenques històriques de Barcelona, com son els doços de Nadal, com per exemple neules i torrons, dos aliments propis de les festes nadalenques. El carrer Petritxol era el carrer dels dolços, i encara avui hi ha dos establiments que en venen. També és molt famosa la casa de turrons Planelles Donat, situada avui a l’avinguda del Portal de l’Àngel, que l’any 1850 va començar a servir neules i torrons a la fira de Sant Tomàs.

10613829674?profile=original

En aquesta ruta veurem la il·luminació de Nadal mes emblemàtica de Barcelona i aprofitarem per descobrir la part més dolça de la ciutat.

DATA : 13/12 HORA : 18h - LLOC : Les Rambles (Font de Canaletes)

Preu......................................12,50€ 

LA RUTA ES FARÀ AMB GUIA I AUDIO-GUIA (inclós en el preu), AMB LA FINALITAT DE MILLOR AUDICIÓ I POGUER SEGUIR LA DISTANCIA DE SEGURETAT.

Seguin les normes de seguretat del departament de Sanitat, es aconsellable que es fagi el pagament per banc. Us deixem dues formes de pagament i escolliu la que millor us vagi :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 -

Efectiu dia de l'activitat

MESURES COVID 19:

Haureu de dur mascareta (qué wuapus!!! jeje), i líquid desinfectant. Nosaltres us facilitarem un ràdio guia degudament desinfectat, per poder escoltar les explicacions mantenint així la distància de seguretat entre tots. Es limitarà la mida de cada grup a un màxim de 10 persones.

Per a qualsevol comunicació de l'últim moment recomanem trucar o enviar un Whatsapp a el nombre de telèfon 629.81.33.22

Acabem amb una xocolata calenta? mmmm... una bona manera d'acabar no?

T'esperem!! Som-hi!

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

 • Hola bon dia Maria, apunta'm sisplau a la ruta de les llums de Nadal gracies

 • Fet Alicia

 • Bon dia Maria, apuntam a la ruta llums de Nadal!
 • Hola Maria m'apuntes a la Ruta Llums Nadal sisplau? Gràcies
 • 1.MARIA

  2.DIANA

  3.CARME S

  4.ALICIA

  5.ANTONIA

  6.EMPAR

  7.CRISTINA

  8. MARIA PILAR_PAGAT

  9.EL

  10.

  11.

This reply was deleted.