• 9 de Feb. de 2024 de 17:30 a 18:30
 • Ubicación: Carrer Ample 35, BCN
 • Actividad más reciente: 31 de Ene.

 

“No existeix cap altre planta tan versàtil, que té una història tan meravellosa i tant de potencial per al futur. He estat involucrat amb el cànnabis durant tota la meva vida i la planta segueix sorprenent-me. Hi ha moltes idees errònies i històries enganyoses i inexactes, així com flagrants mentides difoses pels mitjans de comunicació. ¡És una propaganda atroç contra una planta! Fem servir tot tipus d’objectes únics per informar a la gent sobre la planta, per tal que cadascú pugui formar la seva pròpia opinió.”

Ben Dronkers (fundador Hash Marihuana & Hemp Museum)

 

Amb aquesta introducció us volem presentar una nova visita a un museu molt especialitzat i interessant com es el Museu del Hash a Barcelona.

El Hash Marihuana & Hemp Museum de Barcelona es va inaugurar oficialment amb l’antropòleg cultural Josep Fericgla, el 9 de maig de 2012. El Palau Mornau, com es coneix l’edifici impressionant al centre del Barri Gòtic de Barcelona, ​​és un veritable palau modernista dedicat al cànnabis.

 

12356470682?profile=RESIZE_584x

 

Actualment, el museu gestiona i presenta una col·lecció única que engloba tots els aspectes del cànnabis. Funciona com a centre educatiu, facilita la investigació científica i realitza un paper informatiu important.

 

Que hi trobarem en aquest curiós museu?

 

La col·lecció del Hash Marihuana & Hemp Museum consta de més de 9.000 articles relacionats amb el cànnabis. Des del conreu fins al consum, des del ritual antic fins a la medicina moderna, es representa d’alguna manera cada aspecte del cànnabis en la cultura humana.

 

12356471065?profile=RESIZE_584x

 

Des del principi del museu a l’any 1985, la col·lecció s’ha ampliat al llarg dels anys. Actualment la col·lecció consisteix en objectes històrics i moderns, explicant el passat, el present i el futur de la marihuana medicinal, la història del cànem, la prohibició del cànnabis i les propietats espirituals i culturals de la planta de cànnabis. S’han ampliat les seccions dedicats a la marihuana i al haixix, el cànem industrial, la medicina i la cultura popular, i s’han afegit exposicions multimèdia, amb pel·lícules curtes dedicades als aspectes polítics, històrics i industrials del cànnabis.

 

12356471262?profile=RESIZE_584x

 

Podrem veure, per exemple: quadres únics dels antics mestres pels contemporanis de Rembrandt, dispositius antics que s’empraven al processament del cànem, gravats botànics que mostren la marihuana i el cànem industrial, fotos d’ambient de gent fent haixix a diverses cultures, pipes de tot el món, ampolles de cànnabis medicinal del segle XIX, llibres únics sobre Reefer Madness (La Bogeria del Porro) dels anys cinquanta, cordes de cànem, tèxtils vells i moderns, parafernàlia de la cultura pop (pensa en Cheech & Chong), bioplàstic innovador fet de fibra de cànem, etc.

Prepareu-vos per ser impressionats per l’enorme abast de la col·lecció i les seves històries!

 

A on? Quan?

 

 

DATA : 09/02/2023 - HORA : 17:30h - LLOC : Carrer Ample 35, BCN

 

PREU:.................18€

 

PREU VIP: ..........16€

 

 

Que inclou?

 

   Audio Guia (No et perdis res! Portat els teus auriculars)

✔  Organització activitat

✔  Visita guiada per Maria Vallverdú

  Assegurança d'accidents i RC

   IVA 21%

 

Per a la reserva pots fer l'ingrès via BIZUM o transferencia a :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o
Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: MUSEU, i el teu nom

*IMPORTANT: Només es farà efectiva la reserva de plaça quan es rebi el pagament de l'activitat

 

COM RESERVAR PLAÇA?

 

✔ Et pots apuntar directament per la nostra pagina principal (https://culturaiocibarcelona.com/).

✔ A la mateixa descripció de l'activitat tens les formes de pagament (transferència bancària o BIZUM) quan t'apuntis pots fer el pagament de l'activitat per reservar plaça. APUNTAR-SE SENSE REALITZAR EL PAGAMENT NO ASSEGURA PLAÇA A L'ACTIVITAT.

Per qualsevol dubte ens pots enviar un missatge a través de la web, al mail gaudeixsensepressa@gmail.com o al Whatsapp d'informació i reserves 650 83 54 70.

 

12356471498?profile=RESIZE_400x

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

 • Fet Rosa

 • Hola bona nit Maria!!

  Apunta'm el museu del Cànnabis. Gràcies 

   

   

 • Si vist anna

 • Anna Palomeras 

 • Ok Anna

 • Maria,

  Apunta'm  al  museu  del  Cannabis.  Gràcies.

 • LLISTA A

  1. MARiA
  2. MENTXU
  3. ANNA C
  4. ANNA P
  5. MARTA DE A.
  6. MAFER (M)
  7. ROSA M
  8. EMILIA R
 • Ok Mentxu 

 • Bon dia Maria.Apunta.m.Gracies

This reply was deleted.