• 17 de May. de 2024 de 10:30 a 12:30
 • Ubicación: Carrer de la Diputació, 250, 08007, BCN
 • Actividad más reciente: 12 de May.

 

Obrim 10 úniques places per aquesta sessió del taller d'art prohibit que estem realitzant i que ens oferira una visió molt diferent, de la má de Maria Vallverdú, de una nova joia a la nostra ciutat, que no passa desapercebuda i que està donant molt a parlar... El Museu d'Art Prohibit de Barcelona!

 

12263921498?profile=RESIZE_584x

 

En aquest punt del segle XXI, les censures, prohibicions i polítiques de la cancel·lació estan a l’ordre del dia. Davant del context actual, la frase de Noam Chomsky que diu “Si no creiem en la llibertat d'expressió dels qui no pensen com nosaltres, no hi creiem”, és absolutament vigent.

De fet, la història de l'art és plena de casos de censura. La va patir Miquel Àngel quan pintava la Capella Sixtina, i també Francisco de Goya, del qual el Museu de l’Art Prohibit exhibeix alguns dels gravats de la sèrie els Capritxos.

Avui a Barcelona, la suma de les obres que han patit CENSURA, CANCEL·LACIÓ O ATACS d'índole diversa ha donat lloc al Museu de l’Art Prohibit. La iniciativa de l’empresari i periodista Tatxo Benet ja ha reunit prop de 200 OBRES d'artistes com: Francisco de Goya, Picasso, Gustav Klimt, Keith Haring, Bansky, Miquel Barceló, Andy Warhol, Antoni Tàpies...

 

 

Un altre atractiu d’aquest museu es la seva ubicació i el lloc escollit per acollir aquesta singular i eclèctica col·lecció, que es ni mes ni menys que la Casa Garriga Nogués, un edifici declarat bé d’interès cultural i ubicat al centre de l’Eixample de Barcelona. Es tracta d’una joia arquitectònica d’inspiració modernista de principis del segle XX, obra de l’arquitecte Enric Sagnier, que compta amb més de 2.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes. A l’interior destaquen una escala monumental i les sales amb les decoracions i els vitralls originals.

 

12263921652?profile=RESIZE_584x

 

Estem molt emocionats de presentar aquesta visita de grup, ja que es un museu que no us deixarà indiferents, obert a la reflexió i que ens portarà a plantejar-nos si a l’art tot es lícit, si hi ha límits a la llibertat d’expressió o si el mon de l’art te que ser lliure, independent i fora de tot tipus de control...

 

A on? Quan?

 

DATA : 17/05/2023 - HORA : 10:30h - LLOC : Carrer de la Diputació, 250, 08007, BCN

 

PREU:.................27€

 

PREU VIP: ..........25€

 

Que inclou?

 

✔   Audio Guia (No et perdis res! Portat els teus auriculars)

✔  Organització activitat

✔  Visita guiada per Maria Vallverdú

✔  Assegurança d'accidents i RC

✔   IVA 21%

 

Per a la reserva pots fer l'ingrès via BIZUM o transferencia a :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o
Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: PROHIBIT, i el teu nom

 

*IMPORTANT: Només es farà efectiva la reserva de plaça quan es rebi el pagament de l'activitat

 

 COM RESERVAR PLAÇA?

 

✔ Et pots apuntar directament per la nostra pagina principal (https://culturaiocibarcelona.com/).

✔ A la mateixa descripció de l'activitat tens les formes de pagament (transferència bancària o BIZUM) quan t'apuntis pots fer el pagament de l'activitat per reservar plaça. APUNTAR-SE SENSE REALITZAR EL PAGAMENT NO ASSEGURA PLAÇA A L'ACTIVITAT.

Per qualsevol dubte ens pots enviar un missatge a través de la web, al mail gaudeixsensepressa@gmail.com o al Whatsapp d'informació i reserves 650 83 54 70.

 

12263933057?profile=RESIZE_400x

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

 •  

  LLISTA APUNTATS:

   1. PIL@R
   2. ANNA P
   3. MARIA R
   4. MARIA R
   5. MARIA R
   6. MARIA R
   7. MARIA R
   8. ANNA P
   9. ISABEl
   10. GLORIA 
   11. GLORIA M
   12. BEA I
   13. MONTSE P
   14. MONTSE B
 • Ok Montserrat, t'apuntem a llista d'espera! Si queda allguna plaça lliure t'avisem.

This reply was deleted.