• 15 de Jun. de 2023 de 8:00 a 19:00
  • UbicaciĂłn: Avenida Roma 2-4, BCN (Davant de Torre Catalunya)
  • Actividad más reciente: 14 de Jun. de 2023

 

Us portem l'escapada més surrealista de Cultura i Oci - Sense Pressa! En aquesta ocasió fem un viatge molt especial per endinsar-nos a l'univers de Dalí, així que com diria el mestre Dalí... "Creo que la vida debe ser una fiesta continua" i amb aquesta màxima, us presentem l'activitat que hem preparat!

 

11128608465?profile=RESIZE_584x

I així comença la nostra aventura! Agafem el nostre bus i posem rumb a l'objecte més surrealista del món, que està situat a Figueres... El Teatre-Museu Dalí!


El Teatre-Museu Dalí, inaugurat el 1974, s'erigeix sobre les restes de l'antic Teatre Municipal de Figueres i és considerat com la darrera gran obra de Salvador Dalí. Tot en ell va ser concebut i dissenyat per l'artista, per tal d'oferir al visitant una veritable experiència i endinsar-lo en el seu món captivador i únic.

 

11128608854?profile=RESIZE_584x


La visita al museu representa una experiència única per poder observar, viure i gaudir de l'obra i el pensament del geni. Tal com va explicar el mateix Dalí: "És evident que existeixen altres mons, això segur; però, com ja he dit moltes altres vegades, aquests altres mons estan en el nostre, resideixen a la terra i precisament al centre de la cúpula del Museu Dalí, on hi ha tot el nou món insospitat i al·lucinant del surrealisme".

 

11128608665?profile=RESIZE_584x


Així que gaudirem d'una visita guiada a aquest peculiar museu que ben segur no us deixarà indiferents!

Després us tenim preparada una ruta pels voltants de Figueres, pel seu centre històric on descobrirem places plenes d'encant, història, secrets i restes del passat a més d'un conjunt d'edificis nobles i de diversos estils arquitectònics.

Finalment, i per posar el punt final a aquesta sortida i final de taller cultural i l'activitat, tenim reservat restaurant per qui vulgui acompanyar-nos en aquest dinar de germanor (no inclòs en l'activitat).

 

Quan? A on?

 

PREU : .................................58€

 

PREU VIP : ..........................56€

 

DATA : 15/06/2023 - HORA : 08:00h - LLOC : Avenida Roma 2-4, Barcelona (Quedarem davant del Hotel Torre Catalunya)

 

Que inclou la ruta?

 

âś” Bus privat

✔ Visita guiada Teatre – Museu Dalí

âś” Entrades al museu

âś” Visita guiada a Figueres VallverdĂş

✔ Assegurança d'accidents y RC

âś” IVA 21%

 

Que no inclou la ruta?

 

❌ Dinar a restaurant 9SUPREM a Figueres (PREU: 16,90€) El menú consta d’un primer, un segon, postre i café, també beguda inclosa)

 

 Per fer la reserva cal fer transferencia per import de l’activitat al NºCOMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: FIGUERES + NOM I COGNOM

 

*No es formalitzara la reserva fins a haver fet el pagament de l'activitat.

 

COM RESERVAR PLAÇA?

 

âś” Et pots apuntar directament per la nostra pagina principal (https://culturaiocibarcelona.com/).

✔ A la mateixa descripció de l'activitat tens les formes de pagament (transferència bancària o BIZUM) quan t'apuntis pots fer el pagament de l'activitat per reservar plaça. APUNTAR-SE SENSE REALITZAR EL PAGAMENT NO ASSEGURA PLAÇA A L'ACTIVITAT.

Per qualsevol dubte ens pots enviar un missatge a través de la web, al mail gaudeixsensepressa@gmail.com o al Whatsapp d'informació i reserves 650 83 54 70.

 

11128613886?profile=RESIZE_400x

Enviadme un correo electrĂłnico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

This reply was deleted.