Us portem una activitat exclusiva que ens ofereix Hotel Rodant (nosolorutas), hem fet una col·laboració amb ells i llancem aquesta activitat que ofereixen per conèixer ESCÒCIA, en once dies i d'una manera molt aventurera i original, un viatge exclusiu pels més aventurers/res de Cultura i Oci - Sense Pressa, i és que, us portem una experiència única per viure en petit grup, coneixent Escòcia, una terra plena de llegendes i paisatges d'impressionants contrastos!

 

 

Que es l’Hotel Rodant…

 

Nosolorutas son especialistes en viatges a Islandia i Noruega, treballen amb grups reduits i ofereixen una manera de viatjar molt diferent a les tradicionals, ja que utilitzen el seu BUS-HOTEL per realitzar el viatge, una manera de gaudir d’unes rutes especials i amb la comoditat de portar l’hotel amb tu!

Hotel Rodant disposa de dos pisos. En la planta de dalt compta amb 14 llits individuals de 80×200 cm, distribuits en lliteres de dues altures i equipades amb tota la roba de llit necessària

El vehicle està dotat de multitud d'endolls amb 230V on es poden carregar tots els aparells electrònics, com a mòbils, càmeres de fotos, etc. Entre el seu ampli equipament disposa de 2 neveres, congelador, microones, cafetera, torradora, assecador de pèl, etc... Tot això pensat per a fer que l'experiència de viatjar en ell sigui molt més agradable.

 

10949899056?profile=RESIZE_584x

 

Podeu clicar en el segënt enllaç per accedir a l'informació completa i detallada del viatge:

 

ESCÒCIA EL NORD NÒRDIC DE GRAN BRETANYA (11 DIES)

  

Aquí us deixem el programa complet i tota la info d'aquest particular viatge, un viatge molt complet en el que hi haurà activitats i visites com: Visita a Stirling ciutat medieval, visita a Loch Katrine, considerat el llac més bell d'Escòcia, un recorregut pel Glen Nevis, una fotogènica vall que ha servit de localització per a famoses pel·lícules com Braveheart o Harry Potter, i moltes més visites espectaculars!

Tot això de la mà de dos guies experts en aquest país, una oportunitat única de conèixer aquest particular país d'una manera especial i molt divertida, tota una experiència només apte pels més aventurers/res!!

Si t'agrada el senderisme, descobrir llocs sorprenents, ets aventurer/ra i vols descobrir un altra manera de viatjar i conèixer altres països, no perdis l'oportunitat de pujar a l'Hotel Rodant i deixar-te portar a una aventura per recordar tota la vida!

 

12313949280?profile=RESIZE_584x

 

Dates del viatge:

 

Del 30 de MAIG al 09 de JUNY

  

 *Tot el que inclou i el que no està inclòs ho teniu detallat al programa enllaçat (programa complet ESCÒCIA EL NORD NORDIC DE GRAN BRETANYA) com tota la informació útil del viatge i condicions de pagament.

 

 PREU: 1390€

 

*Per a la reserva pots fer l'ingrès via transferencia a :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura

 referència: ESCÒCIA + el teu nom.

 

Per a la reserva s'ha d'ingressar el 50% del preu del viatge en el moment de la inscripció, i l'altre
50%, com a més tard 30 dies abans de la sortida del viatge.

 

*IMPORTANT: Només es farà efectiva la reserva de plaça quan es rebi el pagament de l'activitat

 

Si teniu qualsevol dubte podeu enviar-nos un mail a 👉 gaudeixsensepressa@gmail.com o DM a les nostres xarxes socials o al nostre telèfon d'informació (trucada o whatsapp) 📲 650 83 54 70 / 629 81 33 22

 

 

10949904066?profile=RESIZE_400x

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

  • LLISTA A

    1. MARISA B
  • Hola Victor, si tens cap dubte ens pots trucar al 650 83 54 70. Per confirmar plaça s'ha de fer el pagament del 50% del viatge.

    Salutacions!

  • Hola em vull inscriure al viatge a Escocia

This reply was deleted.