Us portem una activitat exclusiva que ens ofereix Hotel Rodant (nosolorutas), hem fet una col·laboració amb ells i llancem aquesta activitat que ofereixen per conèixer Islàndia al complet, en quinze dies i d'una manera molt aventurera i original, un viatge exclusiu pels més aventurers/res de Cultura i Oci - Sense Pressa, i és que, us portem una experiència única per viure en petit grup, coneixent un país nòrdic espectacular, terra de geisers, volcans, termes i on hi haurà la possibilitat (si les circumstàncies ho permeten) de veure les increibles "aurores boreals", un viatge per recordar tota la vida...

 

 

Que es l’Hotel Rodant…

 

Nosolorutas son especialistes en viatges a Islandia i Noruega, treballen amb grups reduits i ofereixen una manera de viatjar molt diferent a les tradicionals, ja que utilitzen el seu BUS-HOTEL per realitzar el viatge, una manera de gaudir d’unes rutes especials i amb la comoditat de portar l’hotel amb tu!

Hotel Rodant disposa de dos pisos. En la planta de dalt compta amb 14 llits individuals de 80×200 cm, distribuits en lliteres de dues altures i equipades amb tota la roba de llit necessària

El vehicle està dotat de multitud d'endolls amb 230V on es poden carregar tots els aparells electrònics, com a mòbils, càmeres de fotos, etc. Entre el seu ampli equipament disposa de 2 neveres, congelador, microones, cafetera, torradora, assecador de pèl, etc., també disposa de WC i lavabo, tot això pensat per a fer que l'experiència de viatjar en ell sigui molt més agradable.

 

10949899056?profile=RESIZE_584x

 

Podeu clicar en el segënt enllaç per accedir a l'informació completa i detallada del viatge:

 

ISLÀNDIA, TERRA DE FOC I GEL (15 DIES)

  

Aquí us deixem el programa complet i tota la info d'aquest particular viatge, un viatge molt complet en el que hi haurà activitats i visites com: excursió en bus totterreny 4x4 a Landmannalaugar, excursió en ferri a les Illes Vestmann, entrada al Blue Lagoon del Nord Myvatn Nature Baths, entrada al volcà Kerid, entrada a la històrica granja-museu de turba de Glaumbaer... A més de la visita de diverses localitzacions d'Islandia espectaculars i sorprenents!

Tot això de la mà de dos guies experts en aquest país, una oportunitat única de conèixer aquest particular país d'una manera especial i molt divertida, tota una experiència només apte pels més aventurers/res!!

Si t'agrada el senderisme, descobrir llocs sorprenents, ets aventurer/ra i vols descobrir un altra manera de viatjar i conèixer altres països, no perdis l'oportunitat de pujar a l'Hotel Rodant i deixar-te portar a una aventura per recordar tota la vida!

 

10949901875?profile=RESIZE_584x

 

Dates del viatge:

 

Del 31 d’ AGOST al 14 SETEMBRE

 

 

 *Tot el que inclou i el que no està inclòs ho teniu detallat al programa enllaçat (programa complet Islàndia Terra de Foc i Gel) com tota la informació útil del viatge i condicions de pagament.

 

 PREU: 2490€

 

*Per a la reserva pots fer l'ingrès via transferencia a :

COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura

 referència: ISLÀNDIA + el teu nom.

 

Per a la reserva s'ha d'ingressar el 50% del preu del viatge en el moment de la inscripció, i l'altre
50%, com a més tard 30 dies abans de la sortida del viatge.

 

*IMPORTANT: Només es farà efectiva la reserva de plaça quan es rebi el pagament de l'activitat

 

Si teniu qualsevol dubte podeu enviar-nos un mail a 👉 gaudeixsensepressa@gmail.com o DM a les nostres xarxes socials o al nostre telèfon d'informació (trucada o whatsapp) 📲 650 83 54 70 / 629 81 33 22

 

 

10949904066?profile=RESIZE_400x

 

 

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona