• 7 de Jul. de 2024 de 14:00 a 16:30
 • Ubicación: RESTAURANT CENTFOCS (Balmes 16, BCN)
 • Actividad más reciente: 6 de Jul.

 

Un meravellós dia, unes 8.000 persones proveïdes amb flors, caramels i joguines, van iniciar la gran marxa per la pau, amb vestimentes florides i de múltiples colors. Van ser els primers hippies de la contracultura nord-americana. Aquesta gran marxa de colors a l'arc de Sant Martí, es va produir exactament el 20 de novembre de 1965. Fa quasi 60 anys.

 

12665827884?profile=RESIZE_584x

 

Diuen que el terme "Flower Power" va ser creat per Allen Ginsberg (poeta, escriptor de la generació Beat), però qui ho va popularitzar va ser l'activista Abbey Hoffman, que va utilitzar aquestes dues paraules quan va organitzar la marxa multitudinària del Flower Power Day en maig del '67. Quan San Francisco era la ciutat de la flors, dels hippies, gràcies a temes com “San Francisco” (Scott McKenzie), amb la frase: "Si vas a San Francisco assegura't de portar flors en el teu pèl" (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)

 

 

Amb aquesta premissa, volem organitzar un dinar amb molt bon rotllo, amb música adient a aquesta meravellosa dècada dels 60 i per això usconvidem a acompanyar-nos i treure el nostre costat més "hippie", porteu alguna peça de roba colorida o alguna flor als cabells, però sobretot, porteu aquest bon rotllo que caracteritzava aquesta època i moltes ganes de passar-ho bé!!

Nosaltres ja sabeu que sempre tindrem un detallet i alguna coseta especial per vosaltres!!! Ahhh!!!! I COM NO PODIA SER D’UN ALTRA MANERA… UN COCTEL SAN FRANCISCO!

 

12665838468?profile=RESIZE_584x

 

 Que trobaras als nostres dinars?

 

En els nostres dinars ens agrada divertir-nos entre amics i amigues i també és una forma de "trencar el gel" i conèixer-nos una mica més! Tot flueix davant un bon apat!

 És una manera dinàmica de conèixer gent amb les teves mateixes inquietuds o afinitats, passar una bona estona, sortir de la rutina i monotonia i fer alguna cosa diferent i divertida! A vegades costa donar el primer pas, ens pensem massa les coses... Així que deixa't portar i llençat! Aquí et trobaràs amb gent molt maca, divertida i interessant.

 Donat l'oportunitat de gaudir de la vida entre amics/es!

 

 MENÚ FLOWER POWER QUE CONSTARA DE:3 ó 4 primers plats a escollir

3 ó 4 segons plats a escollir

2 o 3 postres a escollir

Refresc ó vi individual + aigua  

COCTEL SAN FRANCISCO

 

 

A on? Quan?

 

 

DATA: 07/07/2024  HORA: 14:00 LLOC: Restaurant CENTFOCS (Balmes 16, BCN)

 

 PREU MENÚ: ........... 26€ 

 

PREU VIP MENÚ: .................... 25€ 

 

L’import es pagarà al mateix restaurant, ARA TAMBÉ POTS PAGAR AMB TARJETA!

 

 

COM RESERVAR PLAÇA?

 

✔ Et pots apuntar directament per la nostra pagina principal (https://culturaiocibarcelona.com/) o al nostre telefón d'informació i reserves 650835470.

✔ A la mateixa descripció de l'activitat tens les formes de pagament (transferència bancària o BIZUM) quan t'apuntis pots fer el pagament de l'activitat per reservar plaça. APUNTAR-SE SENSE REALITZAR EL PAGAMENT NO ASSEGURA PLAÇA A L'ACTIVITAT.

Per qualsevol dubte ens pots enviar un missatge a través de la web, al mail gaudeixsensepressa@gmail.com o al Whatsapp d'informació i reserves 650 83 54 70.12665838854?profile=RESIZE_400x

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

 • LLISTA  APUNTATS:

     1. DORA
     2. CELIA
     3. MAR
     4. SONIA(M)
     5. PEDRO
     6. MARIA
     7. SONIA F
     8. ANNA F
     9. ANNA F
     10. MARIA R G
     11. JOAQUIMA
     12. PURA
     13. MONTSERRAT
     14. MONTSE S
     15. MERCÉ
     16. PEPITA
     17. CRISTINA
     18. GLORIA M
     19. MARIA F
 • Ok Mercé

 • Bon día!! Compteu amb mí al dinar de demá.

 • Ok Montserrat

 • Hola,aniré al dinar diumenge.Gràcies

 • Apuntada

 • Hola-. Apunta'm, , si us plau.  

 • El Pedro i la Maria estan a punt de començar les vacances!! Però diumenge dinem amb vosaltres!!!!

 • Fet Mentxu

 • Hola Maria.Apunta.m.Gracies

This reply was deleted.