• 10 de Sep. de 2022 de 19:00 a 21:00
 • UbicaciĂłn: Plaça Catalunya, quedarem a la sortida de metro de la Font, al costat del gran retol vermell d’info turismo (deixem foto de punt de trobada a descripciĂł)
 • Actividad más reciente: 8 de Sep. de 2022

 

Avui descobrirem el modernisme a Barcelona, a través d'una ruta guiada molt especial. Començarem a Plaça Catalunya, creuant tot el Passeig de Gràcia i finalitzant a l'emblemática "Casa Fuster" Per acabar, gaudirem d'unes fabuloses vistes a la terrassa d'aquest edifici, descobrint un altre skyline espectacular i prendrem una copa tot gaudint d'aquestes vistes i de la bona companyia en grup!

 

10785041860?profile=RESIZE_710x

 

Darrera les centenàries façanes modernistes de l'Eixample hi trobem el nom de les famílies de la burgesia barcelonina així com dels arquitectes més destacats. Un bon exemple són les tres cases de l'anomenada "mansana de la discòrdia", al Passeig de Gràcia entre els carrers Consell de Cent i Aragó. Aquí, tres dels grans arquitectes del Modernisme, Lluís Domènech i Montaner, Josep Puig i Cadafalch i Antoni Gaudí, van construir-hi una casa per a les famílies Lleó Morera, Amatller i Batlló respectivament.

 

10785043073?profile=RESIZE_584x

 

Si bé és al districte de l'Eixample, i més concretament a la zona coneguda com el "Quadrat d'Or" on trobem la més gran concentració d'edificis modernistes, aquest estil arquitectònic també és present en molts altres indrets de Barcelona.

 

10785038067?profile=RESIZE_710x

 

Per últim i per finalitzar aquesta ruta, entrarem al darrer edifici de Lluís Domènech i Montaner a Barcelona, que construí entre 1908 i 1911 amb la col·laboració del seu fill Pere Domènech i Roure, la espectacular Casa Fuster, que va ser el formidable regal que el ric mallorquí Mariano Fuster va voler fer a la seva muller Consol Fabra. Al carrer Jesús de Barcelona, a una de les façanes de l'edifici, un relleu amb les inicials C.F. recorda la propietària de la finca. Tota la casa configura un conjunt amb cert aire neogòtic i d'un modernisme d'expressivitat continguda. De fet, la bellesa de l'edifici ve donada per l'ús de materials nobles molt costosos, com ara el marbre blanc de la façana, el vidre o la pissarra.

Des del 2004 aquest edifici va ser reconvertit en un hotel de luxe 5*, aquest dia amb el Fede (llicenciat en arquitectura i especialista en modernisme) descobrirem aquesta i altres grans joies al cor de la nostra ciutat, finalitzant a la seva terrassa fent una copa i gaudin de la posta de sol.

 

10785039867?profile=RESIZE_710x

 

Seguim en la descoberta d'edificis singulars a Barcelona!

No t'ho perdis! Places limitades!

 

A on? Quan?DATA: 10/09 – HORA: 19.00 H. – LLOC: Plaça Catalunya, quedarem a la sortida de metro de la Font, al costat del gran retol vermell d’info turismo (deixem foto de punt de trobada a descripció)*


PREU:........................... 24€

 

PREU VIP: …………...23€

 

Que inclou?

✔Ruta guiada “El modernisme a Barcelona”
✔Visita guiada per Fede Aranya
âś” ConsumiciĂł a terrasa Casa Fuster (Refresc, aigua, cerveza, copa de cava)
âś” IVA 21%
✔Assegurança RC


IMPORTANT (Places Limitades!): Per reservar plaça, cal ingressar la totalitat de l’import de la visita al núm cte. o Bizum a: COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: MODERNISME, i el teu nom i cognom

 

*Punt de trobada - Sortida metro font Plaça Catalunya, costat punt informació.

 

10785050890?profile=RESIZE_710x

Enviadme un correo electrĂłnico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

 • Ok Anna

 • Apunta'm, Maria

  GrĂ cies

 • oK Herminia

 • M'hi apunto. GrĂ cies.

 • Bon dĂ­a, he hecho el pago por transferencia, a mi tambiĂ©n me ha dado error con Bizum 

 • Ok Maribel, t'apunto

 • Ok Anna, perfecte! ;)

 • Hola Bona tarda, he fet pagament per transf. Viky, Montse i Anna. Per bizum sembla no funcionava correctsment. Ens veiem dĂ­a 10. Gracies

 • Buenos dĂ­as, me apunto. Me confirmas para hacer Bizum por favor?

  Gracias

 • Fer Anna

This reply was deleted.