Tornem amb les escapades més interessants i divertides!! I que tenim pensat per avui??? Dons un programa diferent al més pur estil Cultura i Oci – Sense Pressa, voleu saber més? Passeu, passeu que us expliquem tot!

 

Programa:

 

Dia 24/09

 

Sortirem a les 08:00 de Barcelona, direcció... trtrtrtrtrtrt (repic de tambors)... ALBI! No ho coneixeu? Us fem cinc cèntims!

Si visitem Les Garrigues, a la teva llista no hi pot faltar l’Albi. Aquest petit poble d’oli d’oliva i ametlles és un dels exemples més típics de poble garriguenc i a més a més, té una gran quantitat d’atractius turístics per passar-hi més d’un dia.

 

10757918101?profile=RESIZE_710x

 

L’Albi sembla un poble petit de Les Garrigues però la veritat és que amaga moltes curiositats. Des de unes pintures rupestres, el seu centre històric, el Call Jueu, el seu castell i les seves histories...

I encara tenim una altra sorpresa a l’Albi. Es tracta d’un Espiral màgic. A dalt de tot d’una roca mil·lenària, hi ha gravat un espiral amb propietats energètiques. Fins i tot el diari Segre se’n va fer ressò.

 

10757918486?profile=RESIZE_710x

 

Així que farem una visita guiada per conèixer en primera persona tot el que us hem explicat d’Albi, serà un matí molt complet i energètic!

Desprès ens aproparem a dinar a Poblet i per la tarda aprofitarem per conèixer una mica més aquest poble marcat per la seva arquitectura i bellesa històrica!

Visitarem el monestir de Poblet el qual constitueix un impressionant conjunt arquitectònic i és el conjunt cistercenc habitat més gran d'Europa. Conserva quasi totes les construccions que s’anaren bastint d’acord amb les necessitats d’una comunitat en plena vitalitat i expansió i amb la protecció dels sobirans de la confederació catalana-aragonesa. Poblet és el monestir més gran de la Ruta del Cister i dels dos masculins és l’únic que manté comunitat de monjos.

 

10757919053?profile=RESIZE_710x

 

Desprès soparem tots/es junts/es a l’Hostatgeria de Poblet.

 

Dia 25/09

 

Avui si!!! Ens apropem fins La Pobla de Cérvoles per visitar un lloc molt especial i eclèctic... “La Vinya dels Artistes”

Allà realitzarem un passeig lliure per La Vinya dels Artistes on escultures i instal·lacions artístiques conviuen entre vinyes i oliveres, una visita guiada pel celler on es poden veure escultures suspeses amb danses de llums i ombres i ens explicaran l’elaboració del vi envoltats per l’obra “Entre el cel i la Terra“ de Gregorio Iglesias. La visita acabarà amb un tast de vins i olis de producció pròpia davant del “In Vino Veritas” de Guinovart, un  mural de 10,5 metres de llargada, que va ser la seva última gran obra.

 

10757919476?profile=RESIZE_710x

 

I espereu!! Us tenim preparada l’ultima sorpresa... I es que gaudirem d’un pic-nic entre vinyes, tota una experiència que hi ha que viure mínim una vegada a la vida. Compartirem un dinar envoltats de vinyes i oliveres, en plena natura! Tot un luxe!!

 

10757949459?profile=RESIZE_584x

 

I amb això acabem aquest cap de setmana tant cultural i divertit! Només ens queda  agafar el nostre bus per tornar a casa, això si! Amb les piles carregades i bons records a la butxaca!

 

A on? Quan?

 

 

DATA : 24-25/09/2022 - HORA : 08:00h - LLOC : Avenida Roma 2-4, BCN (Quedarem com sempre davat de Torre Catalunya)

 

PREU : ..............245€

 

PREU VIP: .......232€

 

*Suplement habitació individual 40€

 

Que inclou?

 

✔   Bus privat.

✔ Organització i guia acompanyant.

✔   Ruta guiada “ALBI”

✔  Visita a la Vinya dels Artistes + tast de vi i olis.

Hotel “Hostatgeria de Poblet

✔ Dinars + sopar + esmorzar segon dia.

✔ 10% descompte a La Vinya dels Artistes a la compra dels seus productes.

Assegurança d'accidents i RC.

✔ IVA 21%

 

 Per a la reserva pots fer l'ingrès via BIZUM o transferencia a, COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: GARRIGUES, i el teu nom

Per fer la reserva s´ha de fer una bestreta de 90€ en el termini màxim de 7 dies després de la inscripció al viatge. Resta abans del 15/09

Enviadme un correo electrónico cuando las personas hayan dejado sus comentarios –

¡Tienes que ser miembro de Cultura i Oci Barcelona para agregar comentarios!

Join Cultura i Oci Barcelona

Comentarios

 • Ok Herminia 

 • M'hi apunto amb individual.

 • Trankila Roso plaça guardada

 • Hola, perdona, t'he fet un bizum de 9 euros. M'he equivocat. Ara et faig la resta.

   

  Rosó.

 • Ok Rosó

 • Apuntada Cristina

 • Hola,

  Apunta'm amb individual

  Gràcies 

 • Ok Jaume ok Angels 

 • Reserva de 90€

 • Hola Maria! Apunta,m a la excursió amb habitació individual. Gràcies

This reply was deleted.